Eten en drinken op een unieke locatie

voor grote en kleine groepen

Naast onze activiteiten biedt het Outdoor Challenge Park de mogelijkheden om uw bezoek in te richten naar aanleiding van uw wensen! Met of zonder activiteiten. Het Outdoor Challenge Park biedt u een unieke nederzetting.

Een unieke nederzetting

Midden in het bos, aan de rand van een grootse vijver, bouwden wij onze nederzetting. Kleine groepen, grote bedrijven, een familiedag, vergadering of gewoon een gezellig feest organiseren? Outdoor Challenge Park stelt haar faciliteiten beschikbaar om er een onvergetelijke ervaring van te maken. Voor iedereen is onze nederzetting een bijzondere plek.

Onze verzamelplaats gaat op in het landschap. Het is een karakteristiek houten, met sedum bedekt pand dat duurzaam gebouwd is. We hebben er verschillende ruimtes. Natuurlijk is er een bar en een dakterras.

Een eindje verderop staat een originele Laplandse tipi. Er passen zeker 30 mensen in, maar ook met 5 mensen is het goed toeven. Als het wat kouder is, zit je er gezellig rondom een grote hout gestookte open haard.

Aan de oever van de vijver ligt een houten vlot klaar. Peddel naar het midden van het water voor een bijzonder ontspannen etentje of een vergadering die de tongen losmaakt.

In de hot tub bij de vijver neem je afstand van het drukke, snelle leven van alledag. Geniet van de warmte, de stilte, de natuur en – als het even meezit – een prachtige sterrenhemel. Een moment van rust in een ongewone setting. Er is plek voor ongeveer 8 mensen.

Dagelijks zijn wij geopend voor een kop koffie of thee.

Ontvangstruimte

Kies voor de rust en ruimte van het Hulsbeek

Tipitent

Mooie laplandse tipi

Aan het water

Geniet van alle rust aan het water
Eten en drinken op een unieke locatie

Nieuwsgierig naar ons cateringmogelijkheden?

Neem contact met ons op

Vergader eens lekker anders

bij Outdoor Challenge Park

Bij de een roept het woord vergaderen bepaald geen juichstemming op, een ander vind het heerlijk om uit de dagelijkse sleur te komen. Overal in Nederland wordt veel vergaderd en nog steeds in veel gevallen op een traditionele manier. Altijd al eens willen vergaderen in een inspirerende omgeving? Kom dan eens langs bij ons en vergader eens in een heel andere setting. Dat levert frisse ideeën en een heldere kijk op. Wat dacht je van vergaderen op het water, op een eiland, of in onze tipi tent?

Beleef het Hulsbeek op een andere manier

Ga Samenop Avontuur

Komt u met een groep, vrienden of familie van minimaal 10 personen ? Bekijk dan snel onze mogelijkheden.
Bekijk onze activiteiten