Horeca, feesten en vergaderen
op een unieke locatie

voor feesten, vergaderen en zakelijk

Naast onze activiteiten biedt het Outdoor Challenge Park de mogelijkheden om uw bezoek in te richten naar aanleiding van uw wensen! Met of zonder activiteiten. Het Outdoor Challenge Park biedt u een unieke nederzetting zowel zakelijk als voor particulieren. Particulier voor een pauze tijdens een fietstocht, om eventjes bij te komen aan het water na een dagje Hulsbeek of voor feest aan het water waar nog lang in positieve zin over nagepraat zal worden.

Zakelijk gezien biedt onze unieke nederzetting ook genoeg ruimte voor die heerlijke beleving aan het water. Ze zeggen niet voor niks: "Life is better at the beach". Het water en de bosrijke omgeving geven een beleving die je niet snel zult vergeten. Even écht loskomen van de werkomgeving en samen effectief aan de slag of plezier maken aan het kabbelende water. Turen over het water en met je voeten in het strandzand doet iets met je. Dat maakt jouw bezoek aan ons speciaal.

Onze nederzetting met terras aan het water biedt de mogelijkheid om helemaal tot rust te komen onder het genot van een kop koffie/thee, frisdrankje, biertje of wijntje.

Maatregelingen omtrent het coronavirus 

UPDATE: 14-08-2020

De ontwikkelingen omtrent het corona-virus volgen elkaar in snel tempo op. Na de versoepeling van de maatregelen vanaf 11 mei zijn ook wij overgegaan tot openstelling van onze dienstverlening. Het tijdspad zoals hieronder te zien is, is onder voorbehoud.

Versoepelen van de maatregelen kan alleen wanneer het virus onder controle blijft!

Aanvullende regels Outdoor Challenge Park vanaf 1 juni:
* Blijf thuis bij klachten/symptomen zoals: neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts.
* Er dient voor de tijd gereserveerd te worden, wij werken uitsluitend op reservering.
* Bij betreden van het park willen wij jullie verzoeken de handen te desinfecteren en de persoonsgegevens te noteren op de formulieren. Hiervoor plaatsen wij de benodigdheden.
* We hanteren 1,5m afstand hierbij zullen we zelf een inschatting maken hoeveel personen er tegelijkertijd op het park kunnen komen om gebruik te maken van onze diensten.
* Na het gebruik van materialen worden deze schoongemaakt door het personeel.
* Ons personeel houdt 1,5m afstand. Bij verkoudheidsklachten werkt hij/zij vanuit huis.
* Onze publieke ruimtes worden vaker schoongemaakt en gedesinfecteerd.
* Onze kleedruimten zijn geopend met een maximum aantal van 3 personen tegelijkertijd
* Drankjes zullen aan de bar afgehaald kunnen worden om de 1,5m afstand te kunnen bewaren.

Een unieke nederzetting

Midden in het bos, aan de rand van een grootse vijver, bouwden wij onze nederzetting. Kleine groepen, grote bedrijven, een familiedag, vergadering of gewoon een gezellig feest organiseren? Outdoor Challenge Park stelt haar faciliteiten beschikbaar om er een onvergetelijke ervaring van te maken. Voor iedereen is onze nederzetting een bijzondere plek.

Onze verzamelplaats gaat op in het landschap. Het is een karakteristiek houten, met sedum bedekt pand dat duurzaam gebouwd is. We hebben er verschillende ruimtes. Natuurlijk is er een bar en een dakterras.

Een eindje verderop staat een originele Laplandse tipi. Er passen zeker 30 mensen in, maar ook met 5 mensen is het goed toeven. Als het wat kouder is, zit je er gezellig rondom een grote hout gestookte open haard.

Aan de oever van de vijver ligt een houten vlot klaar. Peddel naar het midden van het water voor een bijzonder ontspannen etentje of een vergadering die de tongen losmaakt.

In de hot tub bij de vijver neem je afstand van het drukke, snelle leven van alledag. Geniet van de warmte, de stilte, de natuur en – als het even meezit – een prachtige sterrenhemel. Een moment van rust in een ongewone setting. Er is plek voor ongeveer 8 mensen.

Dagelijks geopend voor ontspanning aan het water!

Ontvangstruimte

Kies voor de rust en ruimte van het Hulsbeek

Tipitent

Mooie laplandse tipi

Aan het water

Geniet van alle rust aan het water

Bekijk onze diverse catering mogelijkheden

Kleine kaart eten

Catering bestellijst

Kleine kaart drank

Tijd voor een feestje?

voor zowel zakelijk als particulier

Het Outdoor Challenge Park staat voor je klaar, voor kleine en grote bedrijfsevenementen & particuliere gelegenheden. Zakelijk is de locatie geschikt voor een vrijdagmiddagborrel met je afdeling of klein team tot complete beach-event met teambuilding, productpresentatie of een knallend bedrijfsfeest! Particulier kun je bij ons terecht voor onvergetelijke feesten zoals een prachtige bruiloft aan het strand, verjaardag, jubileum of reünie, maar ook voor een mooi afscheid. Kortom mogelijkheden genoeg, nu alleen nog een reden voor een feestje!

Sluit je ogen en stel je voor…

Aangekomen op de parkeerplaats 4 van recreatieterrein het Hulsbeek begint de beleving voor jullie gasten. Vanaf het moment dat de gasten door de poort zullen wandelen zullen zij een ervaring krijgen waar in positieve zin nog lang over nagepraat zal worden. Middels de fakkels zullen zij bij onze bijzondere mini-tipi tent uitkomen. Hier zullen zij ontvangen worden door de gastheer met een welkomstdrankje.

Wanneer zij de fakkels zullen volgen komen zij aan op het terras aan het water waar zij kunnen genieten van jou feest. Naast het terras ligt het strand waar je heerlijk met je blote voeten kunt zitten en genieten van het strand-gevoel. Het terras aan het water zal aanvoelen als een mini festival met als belangrijkste gast jij! Genieten van een hapje, drankje en muziek zal het een avond worden om niet te vergeten.

Bij ons:

– Geniet je aan het strand met een lekker muziekje
– Kom je met grote of kleine gezelschappen
– Verzorgen we outdoor activiteiten
– Tuur je over het water
– Kies je uit drie heel verschillende locaties
– Verzorgen we je complete dag!
– Parkeer je gratis
– Is wifi beschikbaar

Meer informatie? Neem gerust contact op en kom de sfeer proeven aan het strand!

Meer informatie of reserveren?

Meer informatie of reserveren?

Vergader eens lekker anders

bij Outdoor Challenge Park

Bij de een roept het woord vergaderen bepaald geen juichstemming op, een ander vind het heerlijk om uit de dagelijkse sleur te komen. Overal in Nederland wordt veel vergaderd en nog steeds in veel gevallen op een traditionele manier. Altijd al eens willen vergaderen in een inspirerende omgeving? Kom dan eens langs bij ons en vergader eens in een heel andere setting. Dat levert frisse ideeën en een heldere kijk op. Wat dacht je van vergaderen op het water, op een eiland, in onze tipi tent, workshop-ruimte of tiny office?

Voorbeeld programma: 

08:3008:45Ontvangst op het park met instructie over het uitje
08:4512:45Vergaderruimte: Workshopruimte
08:4512:45Vergaderen in onze Laplandse Tipi-tent
08:4512:45Vergaderen in een tiny office
08:4512:45Vergaderen op een vlot
08:4512:45Rustig genieten van een kopje koffie/thee en water tijdens het vergaderen
12:4513:45Genieten van een heerlijke challenge lunchbuffet
13:4515:15Activiteit: Team Challenge
15:1516:15Rustig genieten van twee drankjes naar keuze

Bij ons:

– Kies je uit vijf unieke vergaderlocaties
– Kom je met grote of kleine gezelschappen
– Verzorgen we outdoor activiteiten
– Verzorgen we je complete dag!
– Parkeer je gratis
– Toegang tot beamer met geluidsinstallatie
– Beschikken over flip over en/of white board
– Is wifi beschikbaar

Meer informatie? Neem gerust contact op en kom de sfeer proeven aan het strand!

Beleef het Hulsbeek op een andere manier

Ga Samenop Avontuur

Komt u met een groep, vrienden of familie van minimaal 10 personen ? Bekijk dan snel onze mogelijkheden.
Bekijk onze activiteiten