Blijf in verbinding met de natuur

Word gratis lid van Outdoor Challenge Park

Houdt verbinding met de natuur en ontdek zowel financiele als persoonlijke voordelen!

Door dagelijks 20 minuten in de natuur te zijn, komt u al sneller tot rust. Uw bloeddruk gaat omlaag, u voelt zich beter én u hebt meer energie. En de buitenlucht is super gezond: het zorgt ervoor dat u beter kan nadenken en het vermindert stress. Ga dus op ontdekking in het Hulsbeek. Dan merkt u ook gelijk de voordelen van de kleur groen. Omdat dit de kleur van de natuur is, werkt die rustgevend en ontspannend.

Profiteer van de volgende voordelen:

– Mogelijkheid tot testen van nieuwe activiteiten

– Ontvang informatie over het nieuste aanbod

– Spaar voor korting op je boekingen

Acties

by Outdoor Challenge Park

Met deze acties en aanbiedingen wordt het nog aantrekkelijker om een bezoek te brengen aan het Outdoor Challenge Park. Bekijk onze acties en profiteer van mooie kortingen.

Teambuilding voor bedrijven

Juist nu samen sporten en bewegen

Houd binding met je collega's en je lichaam gezond. Het is advies vanuit de overheid werk zoveel mogelijk thuis als kan. Minder naar kantoor en minder contact met je collega's. Zoek het contact op tijdens een ochtend, middag of avond sporten en bewegen met elkaar.
Bekijk onze mogelijkheden!
SUP-board kopen?

Test nu eerst gratis!

Ben jij van plan om een eigen SUP-board aan te schaffen van de Decathlon? Test deze dan eerst bij het Outdoor Challenge Park! In samenwerking met Decathlon Enschede hebben wij toffe experience voor jou bedacht. Test de plank die jij wilt kopen eerst gratis uit bij het Outdoor Challenge Park.
Plan je test nu in!