Blijf in verbinding met de natuur

Word gratis lid van Outdoor Challenge Park

Houdt verbinding met de natuur en ontdek zowel financiele als persoonlijke voordelen!

Door dagelijks 20 minuten in de natuur te zijn, komt u al sneller tot rust. Uw bloeddruk gaat omlaag, u voelt zich beter Ên u hebt meer energie. En de buitenlucht is super gezond: het zorgt ervoor dat u beter kan nadenken en het vermindert stress. Ga dus op ontdekking in het Hulsbeek. Dan merkt u ook gelijk de voordelen van de kleur groen. Omdat dit de kleur van de natuur is, werkt die rustgevend en ontspannend.

Profiteer van de volgende voordelen:

  • Mogelijkheid tot testen van nieuwe activiteiten
  • Ontvang informatie over het nieuste aanbod
  • Spaar voor korting op je boekingen

Acties

by Outdoor Challenge Park

Met deze acties en aanbiedingen wordt het nog aantrekkelijker om een bezoek te brengen aan het Outdoor Challenge Park. Bekijk onze acties en profiteer van mooie kortingen.

SUP-board kopen?

Test nu eerst gratis!

Ben jij van plan om een eigen SUP-board aan te schaffen van de Decathlon? Test deze dan eerst bij het Outdoor Challenge Park! In samenwerking met Decathlon Enschede hebben wij toffe experience voor jou bedacht. Test de plank die jij wilt kopen eerst gratis uit bij het Outdoor Challenge Park.
Plan je test nu in!
Wat te doen met het Corona virus wel of niet boeken?

Annuleringsgarantie

Wij bieden iedereen die nu boekt een annuleringsgarantie tot 7 dagen voor de geplande datum. Wij leggen liever de focus op wat we wel kunnen in deze tijd want ondanks de maatregelen zijn er nog vele mogelijkheden voor een uitje bij ons.
Meer informatie
Recreatief of selectie? Junioren of senioren?

Coronaproof training voor maar â‚Ŧ 100 euro

Actie geldig tot 1 april 2021
𝐄𝐞𝐧 𝐜𝐨đĢ𝐨𝐧𝐚𝐩đĢ𝐨𝐨𝐟 𝐭đĢ𝐚đĸ𝐧đĸ𝐧𝐠 𝐨đĢ𝐠𝐚𝐧đĸđŦ𝐞đĢ𝐞𝐧 đ¯đ¨đ¨đĢ đŖ𝐨𝐮 𝐭𝐞𝐚đĻ? Kan jou sport door de maatregelen niet doorgaan? Zie je je teamgenoten al een hele tijd niet? Dan is dit 𝐞𝐜𝐡𝐭 iets voor jullie!
Meer informatie
Kortingscode: OCPlsnm2020

25 % korting op al onze activiteiten

Actie geldig tot 31 december 2020
Bij al onze activiteiten die tot 31 december 2020 geboekt worden ontvang je 25% korting op de activiteit. Gebruik de code: OCPlsnm2020 en verzilver je 25% korting.
Boek nu snel online je uitje met korting!
25% op de Strippenkaart

Black Friday

Geldig van 25 tot 30 november 2020
Onze bekende 𝙨𝙩𝙧𝙞đ™Ĩđ™Ĩ𝙚đ™Ŗ𝙠𝙖𝙖𝙧𝙩, waar je maarliefst 9x een kano, kajak, SUP, vlot of kickbike mee kan huren voor maar â‚Ŧ 63 euro!
Meer informatie