Blijf in verbinding met de natuur

Word gratis lid van Outdoor Challenge Park

Houdt verbinding met de natuur en ontdek zowel financiele als persoonlijke voordelen!

Door dagelijks 20 minuten in de natuur te zijn, komt u al sneller tot rust. Uw bloeddruk gaat omlaag, u voelt zich beter Ên u hebt meer energie. En de buitenlucht is super gezond: het zorgt ervoor dat u beter kan nadenken en het vermindert stress. Ga dus op ontdekking in het Hulsbeek. Dan merkt u ook gelijk de voordelen van de kleur groen. Omdat dit de kleur van de natuur is, werkt die rustgevend en ontspannend.

Profiteer van de volgende voordelen:

  • Mogelijkheid tot testen van nieuwe activiteiten
  • Ontvang informatie over het nieuste aanbod
  • Spaar voor korting op je boekingen

Acties

by Outdoor Challenge Park

Met deze acties en aanbiedingen wordt het nog aantrekkelijker om een bezoek te brengen aan het Outdoor Challenge Park. Bekijk onze acties en profiteer van mooie kortingen.

Teambuilding voor bedrijven

Juist nu samen sporten en bewegen

Houd binding met je collega's en je lichaam gezond. Het is advies vanuit de overheid werk zoveel mogelijk thuis als kan. Minder naar kantoor en minder contact met je collega's. Zoek het contact op tijdens een ochtend, middag of avond sporten en bewegen met elkaar.
Bekijk onze mogelijkheden!
Recreatief of selectie? Junioren of senioren?

Winterstop training voor maar â‚Ŧ 100 euro

Actie geldig tot 31 januari 2022
Kickbike, varen, survival, high ropes course, expeditie robinson. Allemaal activiteiten waarbij samenwerken, communicatie en doorzettingsvermogen naar voren komen.Ga jij de uitdaging aan! Neem dan snel contact met ons op en we de plannen de training naar wens in.
Meer informatie
Black Friday

25% op de Strippenkaart

Geldig van 24 tot 26 november 2021
Onze bekende 𝙨𝙩𝙧𝙞đ™Ĩđ™Ĩ𝙚đ™Ŗ𝙠𝙖𝙖𝙧𝙩, waar je maarliefst 9x een kano, kajak, SUP, vlot of kickbike mee kan huren voor maar â‚Ŧ 63 euro!
Meer informatie
Wat te doen met het Corona virus wel of niet boeken?

Coronamaatregelen

Wij bieden iedereen die nu boekt een annuleringsgarantie tot 7 dagen voor de geplande datum. Wij leggen liever de focus op wat we wel kunnen in deze tijd want ondanks de maatregelen zijn er nog vele mogelijkheden voor een uitje bij ons.
Meer informatie
SUP-board kopen?

Test nu eerst gratis!

Ben jij van plan om een eigen SUP-board aan te schaffen van de Decathlon? Test deze dan eerst bij het Outdoor Challenge Park! In samenwerking met Decathlon Enschede hebben wij toffe experience voor jou bedacht. Test de plank die jij wilt kopen eerst gratis uit bij het Outdoor Challenge Park.
Plan je test nu in!