Seizoens activiteiten

Kom buiten weer beleven tijdens de verschillende jaargetijden

Ontdek het avontuur in de buitenlucht bij ons Outdoor Challenge Park! Huur een SUP of kano, probeer onze spannende escape box en neem deel aan een kajakpolo competitie. Speciaal voor kids, die kunnen meedoen aan onze unieke “Spiderman”-kanotocht. Ervaring is niet nodig, onze instructeurs staan voor je klaar. Kom met vrienden en familie en maak herinneringen die je een leven lang zult koesteren. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een zomer vol plezier en onvergetelijke momenten!

Beleef de spanning van de jacht

The Hunt

The Hunt; Een bloedstollend, spannend spel. De hunters proberen binnen de tijd de voortvluchtigen te pakken. Als voortvluchtige probeer haal je zoveel mogelijk checkpoint terwijl je uit handen blijft van de hunters.
Meer informatie
Ontsnap aan de dagelijkse sleur en duik samen in een meeslepend avontuur met onze Escape Box vol raadsels en spanning!

Escape box

Hele zomer te boeken
De Escape Box is een spannend en interactief puzzelspel waarbij spelers samenwerken om raadsels en codes te ontcijferen en te ontsnappen voordat de tijd om is. Het is een uitdagende en teamversterkende belevenis die zorgt voor een onvergetelijke ervaring vol spanning en plezier.
Meer informatie
Kom samen met jou team strijden om deze fantastische ere prijs

Kajakpolo toernooi

04-07-2024
Kajakpolo is een dynamische en uitdagende teamsport die op het water wordt gespeeld. Twee teams van vijf spelers nemen het tegen elkaar op in kajaks, met als doel om de bal tegen de drijver aan te gooien die in het water ligt. Het team dat de meeste punten scoort, wint de wedstrijd
Meer informatie
Kom genieten

SUPer SMOOTHie Sunday

19-05-2024
Kom genieten van het rustgevende suppen onder het genot van een overheerlijke smoothie na terugkomst.
Meer informatie