Zomeractiviteiten

Kom buiten weer beleven tijdens de zomer!

Ontdek het avontuur in de buitenlucht bij ons Outdoor Challenge Park! Huur een SUP of kano, probeer onze spannende escape box en neem deel aan een kajakpolo competitie. Speciaal voor kids, die kunnen meedoen aan onze unieke “Spiderman”-kanotocht. Ervaring is niet nodig, onze instructeurs staan voor je klaar. Kom met vrienden en familie en maak herinneringen die je een leven lang zult koesteren. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een zomer vol plezier en onvergetelijke momenten!

 

Spiderman kano avontuur: puzzelplezier voor kids!

Spiderman kano tocht

Hele zomer te boeken
Ben je klaar voor een kanotocht vol spannende avonturen op het water? Kom dan naar onze Spiderman Kano Tocht met puzzels, speciaal ontworpen voor de jonge avonturiers zoals jij! Samen ga je met een kaart het water op om de geheime schuilplaatsen van Spiderman te vinden en puzzels op te lossen.
Meer informatie
Een titantenstrijd op het water!

Kajakpolo toernooi

Augustus / september
Kajakpolo: een uitdagend spel dat ook voor niet sportievelingen goed te beleven is! Op 2 donderdagen van de zomervakantie vindt de derde editie van de kajakpolo competitie plaats. Jij komt toch ook?
Meer informatie
🏄‍♂️🌟 ontdek magische avondsuppen bij Outdoor Challenge Park! 🌟🏄‍♂️

Night suppen

2, 9, 16 en 23 augustus
Heb je ooit willen genieten van het rustgevende water bij zonsondergang? Grijp nu je kans! Sluit je aan bij ons voor een onvergetelijke avond vol avontuur en ontspanning op het serene water terwijl de laatste zonnestralen de horizon schilderen.
Meer informatie
Ontsnap aan de dagelijkse sleur en duik samen in een meeslepend avontuur met onze Escape Box vol raadsels en spanning!

Escape box

Hele zomer te boeken
De Escape Box is een spannend en interactief puzzelspel waarbij spelers samenwerken om raadsels en codes te ontcijferen en te ontsnappen voordat de tijd om is. Het is een uitdagende en teamversterkende belevenis die zorgt voor een onvergetelijke ervaring vol spanning en plezier.
Meer informatie
Ontdek de ultieme wateravonturen! Huur een SUP, kano of kajak en beleef een dag vol plezier op het glinsterende water.

Verhuur SUP, kano of kajak

Hele zomer te boeken
Ontdek de magie van het Hulsbeek bij Outdoor Challenge Park! Geniet van een onvergetelijke dag vol plezier met SUP, kano en kajak varen. Ervaar de schoonheid van de natuur terwijl je over het glinsterende water glijdt. Kom en beleef samen met ons een avontuurlijke dag op het water!
Meer informatie