16
mrt

Wat te doen met het Corona virus

Wel of niet boeken?

Hoe gaat het met annuleren wanneer we boeken? 

Het is de meest gestelde vraag die we momenteel krijgen bij het boeken van een uitje en dat is begrijpelijk. Iedereen maakt zich zorgen dat het uitje niet door kan gaan door de continu veranderende maatregelen. Daarom heeft Outdoor Challenge Park een speciale annuleringsgarantie

Maatregelen vanuit het Outdoor Challenge Park:

* Blijf thuis bij klachten/symptomen zoals: neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts.
* Er dient voor de tijd gereserveerd te worden, wij werken uitsluitend op reservering.
* Bij betreden van het park willen wij jullie verzoeken de handen te desinfecteren en de persoonsgegevens te noteren op de formulieren. Hiervoor plaatsen wij de benodigdheden.
* We hanteren 1,5m afstand hierbij zullen we zelf een inschatting maken hoeveel personen er tegelijkertijd op het park kunnen komen om gebruik te maken van onze diensten.
* Na het gebruik van materialen worden deze schoongemaakt door het personeel.
* Ons personeel houdt 1,5m afstand. Bij klachten/symptonen werkt hij/zij vanuit huis.

Wij bieden iedereen die nu boekt een annuleringsgarantie tot 7 dagen voor de geplande datum. Wij leggen liever de focus op wat we wel kunnen in deze tijd want ondanks de maatregelen zijn er nog vele mogelijkheden voor een uitje bij ons.

De aanpassing op onze algemene voorwaarden: 

* Kosteloos annulering tot 7 dagen voor de datum van het uitje, mits het evenement wordt verplaatst.

* We rekenen de totale kosten als je binnen 7 dagen voor de datum van het uitje annuleert. Hiertegenover stelt Outdoor Challenge Park een waardebon beschikbaar van 100% om het uitje te verplaatsen.

* Verplaatsing dient binnen 12 maanden plaats te vinden. Deze aanpassing van de Algemene Voorwaarden geldt alleen voor onze eigen producten en kosten.

* We maken ook afspraken met onze leveranciers en partners voor kosten die zij in rekening brengen. Wij proberen deze tot een minimum te beperken. Graag informeren we je hierover.

Leave a comment