Bedankt!

hartelijk dank voor het boeken bij Outdoor Challenge Park

Wij zijn gelegen op een unieke locatie in Twente, omringd door water en natuur, waar jullie een onvergetelijk mooie dag gaan beleven. Spoedig zullen wij jullie boeking bevestigen bij het Outdoor Challenge Park, de plek om buiten 'weer' te beleven.

Hieronder vind je alvast informatie over hoe ons park te bereiken is.

Adres

Bornsedijk 1057576 PG Oldenzaal

Routeomschrijving via openbaar vervoer

Fietsen of wandelen

De toegangspoort van het Outdoor Challenge Park is op P6 van recreatieterrein het Hulsbeek te vinden. Via het fietsknooppunten kun je zelf een prachtige route maken naar ons. Het dichtsbijzijnde knooppunt is 33.

Auto

Met de auto zijn wij te bereiken via P6 van recreatieterrein het Hulsbeek. Volg de Bornsedijk 750m om in de bocht rechtsaf te slaan bij het bord van Outdoor Challenge Park. Je staat dan voor de slagboom van P6, bij vertrek zul je van ons een gratis uitrijkaart ontvangen.

Openbaar vervoer

Vertrekpunt: Station OldenzaalLijnbus 60: richting Oldenzaal de Thij (circa 10 minuten)Uitstaphalte: Frederik van Eedenstraat, OldenzaalLoop via de Bornsedijk naar Outdoor Challenge Park (circa 17 minuten)

Heeft u vragen?

Schrijf ons

Wij proberen altijd binnen twee werkdagen je e-mail te beantwoorden.

Wil je liever iemand spreken dan is bellen ook een optie. Wij zijn, mits wij ons niet in de natuur bevinden, van maandag t/m vrijdag van 09:30 tot 17:00 uur bereikbaar. Op zondag zijn wij tussen 09:00 en 12:00 bereikbaar. Let op! Bij ons kunt u alleen betalen per pin.

    Bezoek Outdoor Challenge PARK

    Ga Samen opAvontuur

    Komt u met een groep, vrienden of familie van minimaal 10 personen ? bekijk dan snel onze mogelijkheden
    Bekijk onze activiteiten