Dus jij wilt lekker buitenspelen? Dat kan!

Buiten ``leren`` bewegen bij Buitenspeelclub OCP

We zijn weer begonnen!
Ben jij tussen de 7 en 12 jaar oud en houd je van buiten spelen. Kom dan woensdagmiddag mee doen met onze buitenspeel club.

 

Midden in het bos, aan de rand van een grootse vijver, bouwden wij onze nederzetting. Met 230 hectare is het Hulsbeek een groot natuurgebied en de ideale locatie om buiten te spelen voor jong en oud. Want spelen in de natuur is niet alleen leuk maar ook nog erg leerzaam.

De slogan van de buitenspeelclub is Buiten “leren” bewegen.

Door het jaar heen worden er verschillende thema’s aangeboden voor kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12jaar. Elke periode behandelen we onderdelen van dit thema, je kunt denken aan: vuur maken, fakkels maken, boogschieten, kanovaren, vlotbouwen, knopen, hutten bouwen en ga zo maar door…

Hoe is dit idee ontstaan? 

Helaas horen we vaker dat het lastig is om kinderen naar buiten te krijgen en daar te spelen. Wanneer ze eenmaal buiten zijn willen ze vaak niet meer weg is onze ervaring! Buiten spelen is niet alleen leuk maar heeft ook voordelen in de ontwikkeling van de kinderen. Met de buitenspeelclub willen kinderen buiten leren bewegen en gaan we activiteiten met hun beleven die je normaal gesproken niet zo snel zal doen met je kinderen.

Vragen over de buitenspeel middag?

Mail naar: buiten@outdoorchallengepark.nl

Hoe doet Team OCP dit?

Het realiseren van een beweeg aanbod op Recreatiepark het hulsbeek te Oldenzaal voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12jaar waarbij plezier, bewegen, leren en ontwikkeling voorop staat.

Mee doen?

Vul het formulier in en ontvang een bevestigin!!

Kom je ook buitenspelen? meld je dan snel aan!

Ontdek onze buitensport abonnementen

Buitenspelen voor volwassenen en jeugd?

Ook als volwassene en jeugd kun je buitenspelen bij Outdoor Challenge Park. Ontdek onze buitensport abonnementen voor volwassenen en jeugd. Met 6 verschillende abonnementen is er altijd wel een abonnement wat bij jou past.
Bekijk de mogelijkheden
Gratis proef lessen