Wij helpen je graag met al je vragen

Door de drukte zijn wij momenteel veel buiten aan het werk, hierdoor telefonisch minder bereikbaar. Mail gerust naar buiten@outdoorchallengepark.nl of vul het formulier hieronder in.
Gegevens Outdoor Challenge Park 

Wanneer je het contactformulier invult zullen wij zo snel mogelijk contact proberen op te nemen. Door de drukte kan het helaas wat langer duren dan dat je van ons gewend bent.

Wil je liever iemand spreken van ons verkoopteam dan is bellen ook een optie. Wij zijn, mits wij ons niet in de natuur bevinden, van dinsdag t/m vrijdag van 09:30 tot 16:00 uur bereikbaar.

Adres

Bornsedijk 1057576 PG Oldenzaal

Bedrijfsgegevens
BTW nummer: NL852037612
KVK nummer: 56242999

Heb je al een datum?

Routeomschrijving

Fietsen of wandelen

De toegangspoort van het Outdoor Challenge Park is op P6 van recreatieterrein het Hulsbeek te vinden. Via het fietsknooppunten kun je zelf een prachtige route maken naar ons. Het dichtsbijzijnde knooppunt is 33.

Auto

Met de auto zijn wij te bereiken via P6 van recreatieterrein het Hulsbeek. Volg de Bornsedijk 750m om in de bocht rechtsaf te slaan bij het bord van Outdoor Challenge Park. Je staat dan voor de slagboom van P6, bij vertrek zul je van ons een gratis uitrijkaart ontvangen.

Openbaar vervoer

Vertrekpunt: Station Oldenzaal Lijnbus 60: richting Oldenzaal de Thij (circa 10 minuten)Uitstaphalte: Frederik van Eedenstraat, OldenzaalLoop via de Bornsedijk naar Outdoor Challenge Park (circa 17 minuten)
Bezoek Outdoor Challenge PARK

Ga Samen opAvontuur

Komt u met een groep, vrienden of familie van minimaal 10 personen ? bekijk dan snel onze mogelijkheden
Bekijk onze activiteiten