Wij helpen je graag met al je vragen

Gegevens Outdoor Challenge Park 

Wanneer je het contactformulier invult zal er altijd binnen twee werkdagen contact opgenomen worden. We proberen dit natuurlijk altijd zo snel als mogelijk.

Wil je liever iemand spreken van ons verkoopteam dan is bellen ook een optie. Wij zijn, mits wij ons niet in de natuur bevinden, van dinsdag t/m vrijdag van 09:30 tot 16:00 uur bereikbaar.

Adres

Bornsedijk 1057576 PG Oldenzaal

Bedrijfsgegevens
BTW nummer: NL852037612
KVK nummer: 56242999

Heb je al een datum?

LET OP!! Tijdelijke verkeershinder

Door werkzaamheden aan de shipleidelaan van begin februari tot en met eind April is er een verkeershinder waanneer je met de auto naar het Outdoor Chalelnge Park komt. Volg de omleiding zoals aangegeven en je zult bij ons terecht komen.

Routeomschrijving

Fietsen of wandelen

De toegangspoort van het Outdoor Challenge Park is op P6 van recreatieterrein het Hulsbeek te vinden. Via het fietsknooppunten kun je zelf een prachtige route maken naar ons. Het dichtsbijzijnde knooppunt is 33.

Auto

Met de auto zijn wij te bereiken via P6 van recreatieterrein het Hulsbeek. Volg de Bornsedijk 750m om in de bocht rechtsaf te slaan bij het bord van Outdoor Challenge Park. Je staat dan voor de slagboom van P6, bij vertrek zul je van ons een gratis uitrijkaart ontvangen.

Openbaar vervoer

Vertrekpunt: Station Oldenzaal Lijnbus 60: richting Oldenzaal de Thij (circa 10 minuten)Uitstaphalte: Frederik van Eedenstraat, OldenzaalLoop via de Bornsedijk naar Outdoor Challenge Park (circa 17 minuten)
Bezoek Outdoor Challenge PARK

Ga Samen opAvontuur

Komt u met een groep, vrienden of familie van minimaal 10 personen ? bekijk dan snel onze mogelijkheden
Bekijk onze activiteiten