Escape box

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en duik samen in een meeslepend avontuur met onze Escape Box vol raadsels en spanning!

Ben je op zoek naar een unieke en uitdagende activiteit om samen met vrienden, familie of collega’s van te genieten? Zoek niet verder! Onze gloednieuwe Escape Box is het perfecte spel om je avontuurlijke geest te testen en je probleemoplossende vaardigheden op de proef te stellen.

Wat is een Escape Box?

Voor degenen die nog niet bekend zijn met het concept, laat ons je introduceren aan de spanning en sensatie van onze Escape Box. Het is een meeslepend spel dat de populaire Escape Room-ervaring naar de buitenlucht brengt. Onze box zit boordevol intrigerende puzzels, raadsels en uitdagende opdrachten die je met je team moet oplossen om te ontsnappen binnen de gestelde tijd.

Waarom kiezen voor onze Escape Box?

  1. Spanning en Plezier: Onze Escape Box belooft een onvergetelijke ervaring vol spanning en plezier voor deelnemers van alle leeftijden. Het is een geweldige manier om te ontsnappen aan de alledaagse routine en jezelf onder te dompelen in een boeiend avontuur.
  2. Teamwork en Samenwerking: Onze Escape Box legt de nadruk op samenwerking en teambuilding. Het oplossen van de uitdagende raadsels vereist dat je elkaars sterke punten benut en effectief communiceert om het doel te bereiken.
  3. Geschikt voor Diverse Gelegenheden: Of het nu een verjaardagsfeestje, een vrijgezellenfeest, een familiebijeenkomst of een bedrijfsevenement is, onze Escape Box is de ideale keuze voor elk soort samenzijn.
  4. Buitenlucht Avontuur: Geniet van de prachtige omgeving van ons Outdoor Challenge Park terwijl je de Escape Box uitdaagt. De frisse lucht en natuurlijke omgeving voegen een extra dimensie toe aan je spelervaring.

Boek nu online!

De prijs is per box, te spelen door maximaal 6 personen per box

Ontdek de natuur

Ga samen op Avontuur

Komt u met een groep, vrienden of familie van minimaal 10 personen ? Bekijk dan snel al onze mogelijkheden!
Bekijk onze activiteiten