Expeditie Twente

Een strijd der elementen in teamverband!

Iedereen kent Expeditie Robinson en vele dromen er dan ook van om hier eens aan mee te doen. Op 12 september 2021 gaat de allereerst editie van Expeditie Twente van start. Met proeven die nagebouwd zijn uit de “echte” Expeditie Robinson komen we zo dicht mogelijk bij dit programma als mogelijk! En wees niet bang want een eilandraad zal er niet in voorkomen…

Middels verschillende proeven gaan we jullie als kamp (team) uitdagen om een echte Robinson te worden. Hiervoor zal kracht, uithoudingsvermogen, samenwerken, communicatie en inzicht nodig zijn. Al deze kwaliteiten zijn nodig om als kamp te winnen. En het leuke is dat iedereen mee kan doen! Doordat je in teamverband bezig bent is er altijd wel een taak binnen de proef waar jij je prettig bij voelt. 

Op de dag zelf zal bekend gemaakt worden welke proeven jullie zullen gaan beleven. Ieder kamp strijd ten minste in 4 proeven tegen andere kampen. Elk kamp begint op het zelfde moment met de proef, het kamp dat las eerste klaas is met de proef, wint de proef! Op basis van een puntensysteem zullen de beste kampen strijden in de eindproef. Een proef waarbij coordinatie, vuurmaken, puzzelen, raadsels, snelheid, kracht en samenwerken allemaal aan bod komt. Het team dat als eerst hun eigen kampvlag omhoog weet te hijsen zal de allereerste winnaar zijn van Expeditie Twente.

Schrijf je nu in voor Expeditie Twente van het Outdoor Challenge Park op zaterdag 12-09-2020. De aanvang zal om 13.00 uur zijn waarna het spectakel stuk zal beginnen: de competitie! Uiteraard sluiten we af met een samensmeltingsparty met alle kampen (teams).

Inschrijven is mogelijk vanaf 8 personen, een kamp (team) bestaat uit maximaal 10 personen. De kosten voor een kamp bedragen 112 euro.

Globale tijdsplanning

13:0013:30Ontvangst met koffie/thee op het Outdoor Challenge Park
13:3016:00Competitie: Expeditie Twente
16:0020:00Samensmeltingsparty met drankje en hapje op het strand

Expeditie Twente start over:

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds

Schrijf je nu in voor de eerste editie!

Ontdek de natuur

Ga samen op Avontuur

Komt u met een groep, vrienden of familie van minimaal 10 personen ? Bekijk dan snel al onze mogelijkheden!
Bekijk onze activiteiten