Tijd
voor een feestje?
Zowel zakelijk als particulier
Party
at the beach
Outdoor Challenge Park
Een feest
met of zonder activiteiten

Feesten en partijen
op een unieke locatie

Zowel zakelijk als particulier!

Het Outdoor Challenge Park staat voor je klaar, voor kleine en grote bedrijfsevenementen & particuliere gelegenheden. Zakelijk is de locatie geschikt voor een vrijdagmiddagborrel met je afdeling of klein team tot complete beach-event met teambuilding, productpresentatie of een knallend bedrijfsfeest! Particulier kun je bij ons terecht voor onvergetelijke feesten zoals een prachtige bruiloft aan het strand, verjaardag, jubileum maar ook voor een reünie. Kortom mogelijkheden genoeg, nu alleen nog een reden voor een feestje!

Sluit je ogen en stel je voor…

Aangekomen op de parkeerplaats 4 van recreatieterrein het Hulsbeek begint de beleving voor jullie gasten. Vanaf het moment dat de gasten door de poort zullen wandelen zullen zij een ervaring krijgen waar in positieve zin nog lang over nagepraat zal worden. Middels de fakkels zullen zij bij onze bijzondere mini-tipi tent uitkomen. Hier zullen zij ontvangen worden door de gastheer met een welkomstdrankje.

Wanneer zij de fakkels zullen volgen komen zij aan op het terras aan het water waar zij kunnen genieten van jou feest. Naast het terras ligt het strand waar je heerlijk met je blote voeten kunt zitten en genieten van het strand-gevoel. Het terras aan het water zal aanvoelen als een mini festival met als belangrijkste gast jij! Genieten van een hapje, drankje en muziek zal het een avond worden om niet te vergeten.

Bij ons:

– Geniet je aan het strand met een lekker muziekje
– Kom je met grote of kleine gezelschappen
– Verzorgen we outdoor activiteiten
– Tuur je over het water
– Kies je uit drie heel verschillende locaties
– Verzorgen we je complete dag!
– Parkeer je gratis
– Is wifi beschikbaar

Meer informatie? Neem gerust contact op en kom de sfeer proeven aan het strand!

Beleef het Hulsbeek op een andere manier

Ga Samenop Avontuur

Komt u met een groep, vrienden of familie van minimaal 10 personen ? Bekijk dan snel onze mogelijkheden.
Bekijk onze activiteiten