Het Outdoor Challenge Park

een uniek concept op het gebied van buitensport door de relatie met natuur en duurzame energie

Welcome
To our secret
Outdoor Challenge Park
Join The
Adventure!
Bezoek het Outdoor Challenge Park
Party
on the beach!
Voor zowel zakelijk als particulier
Nature
Is Amazing!
Beleef en ontdek het Hulsbeek vanaf het water
Join the
Nature!
Vergaderen in een natuurlijke omgeving

Dicover your Nature

‘IT’S ABOUT OUR RELATIONSHIP TO NATURE AND TO EACH OTHER.’

Je stapt door de poort van Outdoor Challenge Park en laat je dagelijkse leven achter. Je gaat dingen doen waarvan je misschien dacht dat je ze nooit zou durven.

Het Outdoor Challenge Park wil vanuit duurzaam ondernemen een park creëren waarbij iedereen op een laagdrempelige manier kan sporten. Buiten “weer” beleven! Jij bent zelf ook onderdeel van de natuur en wanneer je dit beseft, ga je ook anders tegen de natuur aan kijken. Het Outdoor Challenge Park wil ervoor zorgen dat alle mensen (jong en oud, man en vrouw) samen met elkaar kunnen bewegen en sporten in een goede sfeer en meer veilige en aantrekkelijke omgeving. De grote diversiteit die het Outdoor Challenge Park te bieden heeft maakt voor elk wat wil, ouderen die een gps-tocht lopen en jongeren die spelenderwijs ontdekken tijdens een van de kinderfeestjes. 

Het Outdoor Challenge Park heeft de visie om zoveel mogelijk mensen te laten bewegen in een veilige omgeving zodat zij weer terug kunnen gaan naar hun eigen en naar de natuur. Hierbij zoveel mogelijk op een veilige basis, zodat iedereen zich uitgenodigd voelt om zich te laten zien en in beweging te komen.

Sfeerimpressie van ons park

Een unieke nederzetting

Midden in het 230 hectare grote Hulsbeek

Midden in het bos, aan de rand van een grootse vijver, bouwden wij onze nederzetting. Kleine groepen, grote bedrijven, een familiedag, vergadering of gewoon een gezellig feest organiseren? Outdoor Challenge Park stelt haar faciliteiten beschikbaar om er een onvergetelijke ervaring van te maken. Voor iedereen is onze nederzetting een bijzondere plek.

Onze verzamelplaats gaat op in het landschap. Het is een karakteristiek houten, met sedum bedekt pand dat duurzaam gebouwd is. We hebben er verschillende ruimtes. Natuurlijk is er een bar en een dakterras.

Een eindje verderop staat een originele Laplandse tipi. Er passen zeker 30 mensen in, maar ook met 5 mensen is het goed toeven. Als het wat kouder is, zit je er gezellig rondom een grote hout gestookte open haard.

Aan de oever van de vijver ligt een houten vlot klaar. Peddel naar het midden van het water voor een bijzonder ontspannen etentje of een vergadering die de tongen losmaakt.

In de hot tub bij de vijver neem je afstand van het drukke, snelle leven van alledag. Geniet van de warmte, de stilte, de natuur en – als het even meezit – een prachtige sterrenhemel. Een moment van rust in een ongewone setting. Er is plek voor ongeveer 8 mensen.

Dagelijks geopend voor ontspanning aan het water!

Onze locaties voor groepen:

Ontvangstruimte

Kies voor de rust en ruimte van het Hulsbeek

Tipitent

Mooie laplandse tipi

Aan het water

Geniet van alle rust aan het water

Kleine kaart eten

Catering bestellijst

Kleine kaart drank

Beleef het Hulsbeek op een andere manier

Ga Samenop Avontuur

Komt u met een groep, vrienden of familie van minimaal 10 personen ? Bekijk dan snel onze mogelijkheden.
Bekijk onze activiteiten