Kajakpolo Competitie

Een titanenstrijd op het water!

Globale tijdsplanning

16:0016:30Ontvangst met koffie/thee op het Outdoor Challenge Park
16:3019:00Competitie: kajakpolo
19:0023:00Beach party met drankje en hapje in zomerse sferen

Kajakwaterpolo: een uitdagend spel dat ook voor niet sportievelingen goed te beleven is! Op 9 juli 2022 wordt de tweede editie van de kajakpolo competitie georganiseert,

Het is eigenlijk een relatief jongen sport, want sinds 1987 wordt het beoefend volgens de regels van het I.C.F. (international Canoe Federation). Hoe je de sport het makkelijkste kunt uitleggen is eigenlijk vrij simpel namelijk, waterpolo alleen dan terwijl je in een kajak zit. Het spel wordt gespeeld in teams. Elk team bestaat uit 5 spelers en 3 wisselspelers. De wedstrijden duren 10 minuten en je kunt scoren door de bal in het doel van de tegenpartij te gooien.

Schrijf je nu in voor de kajakpolo competitie van het Outdoor Challenge Park op zaterdag 09 juli 2022. De aanvang zal om 16.00 uur zijn waarna het spectakel stuk zal beginnen: de competitie! Uiteraard sluiten we af met een echte beach party.

Inschrijven is mogelijk vanaf 5 personen, een team bestaat uit maximaal 8 personen. De kosten voor een team bedragen 85 euro.

De kajakpolo competitie start over:

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds

Schrijf je nu in voor de tweede editie!

Ontdek de natuur

Ga samen op Avontuur

Komt u met een groep, vrienden of familie van minimaal 10 personen ? Bekijk dan snel al onze mogelijkheden!
Bekijk onze activiteiten