Hoe werkt het?

Doe boodschappen bij de Lidl

Bij iedere 5 euro aan boodschappen ontvang je een kortingsmunt van 1 euro. De munten zijn stapelbaar en zo spaar je voor korting op actieve uitjes bij Outdoor Challenge Park.

Kies je actieve uitje

Speciaal voor deze actie zijn er 5 verschillende uitjes samen gesteld. Er is dus altijd wel een uitje die bij jou/jullie past.

Plaats een reservering met korting

Reserveer jou uitje online! De kortingscode kan worden ingevoerd bij het plaatsen van de reservering en zo ontvang je korting op jou actieve uitje. Volg de instructies uit de bevestigingsmail en veel plezier tijdens je uitje!

Heb jij jal gespaart voor de actieve uitjes?

Spaar voor korting bij Outdoor Challenge Park

Met maar liefst 5 arrangementen is er altijd wel een actief uitje dat bij jou past. Of het nu voor het gehele gezin is of dat je er met zijn tweeen eventjes lekker uit wilt, het is allemaal mogelijk! Spaar bij Lidl voor korting op de actieve uitjes bij het Outdoor Challenge Park. 

Het Outdoor Challenge Park ligt midden in het Hulsbeek, een 230 ha groot recreatiegebied. Om een vergelijking te maken: dat zijn zo’n 345 voetbalvelden bij elkaar. Hier vind je bos, grote natuurlijke vijvers en stranden. Meer heb je niet nodig voor een geweldige dag.

Boek nu snel online!

En verzilver je korting
Ontdek al onze mogelijkheden!

Op zoek naar meer avontuur?

Go on an adventure with us!
voor jong & oud