Welcome
To our secret
Outdoor Challenge Park
Party
on the beach!
Voor zowel zakelijk als particulier
Join The
Adventure!
Bezoek het Outdoor Challenge Park
Nature
Is Amazing!
Beleef en ontdek het Hulsbeek vanaf het water
Join the
Nature!
Vergaderen in een natuurlijke omgeving

Activiteiten, events, horeca,
feesten en vergaderen

Op een unieke locatie in Twente

Naast onze activiteiten en events biedt het Outdoor Challenge Park de mogelijkheden om uw bezoek in te richten naar aanleiding van uw wensen! Met of zonder activiteiten. Het Outdoor Challenge Park biedt u een unieke nederzetting zowel zakelijk als voor particulieren.

Particulier voor een pauze tijdens een fietstocht, om eventjes bij te komen aan het water na een dagje Hulsbeek of voor feest aan het water waar nog lang in positieve zin over nagepraat zal worden.

Zakelijk gezien biedt onze unieke nederzetting ook genoeg ruimte voor die heerlijke beleving aan het water. Ze zeggen niet voor niks: “Life is better at the beach”. Het water en de bosrijke omgeving geven een beleving die je niet snel zult vergeten. Even écht loskomen van de werkomgeving en samen effectief aan de slag of plezier maken aan het kabbelende water. Turen over het water en met je voeten in het strandzand doet iets met je. Dat maakt jouw bezoek aan ons speciaal.

Onze nederzetting met terras aan het water biedt de mogelijkheid om helemaal tot rust te komen onder het genot van een kop koffie/thee, frisdrankje, biertje of wijntje.

Activiteiten

Boen eenvoudig online!

Events

Bijkijk onze evenementen

Feesten en partijen

Tijd voor een feestje?

Vergaderen

Vergader eens lekker anders
Beleef het Hulsbeek op een andere manier

Ga Samenop Avontuur

Komt u met een groep, vrienden of familie van minimaal 10 personen ? Bekijk dan snel onze mogelijkheden.
Bekijk onze activiteiten