Een goede start van het nieuwe jaar

Nieuwjaarsduik

Globale tijdsplanning

12:0013:00Aanmelden, ophalen duikmuts en nuttigen warme dranken
13:0013:15Een frisse start van het jaar: de Duik!
13:1515:00Nieuwjaarsborrel, erwtensoep & warme dranken

Er is natuurlijk geen betere manier om het nieuwe jaar te starten dan met de Nieuwjaarsduik! Met in 2020 bijna 200 mensen die samen het nieuwe jaar fris begonnen zijn hopen we in 2023 nog meer mensen te mogen ontvangen. Naderhand is er natuurlijk gelegenheid voor een kop erwtensoep, rookworst en gluhwein.

Ook dit jaar organiseren wij weer een nieuwjaarsduik op het Outdoor Challenge Park! De opbrengst van dit jaar wordt wederom gedoneerd aan een goed doel. Dit jaar is het goede doel nog niet bekend, hier later meer over!

Het kost € 7,50 om fris het nieuwe jaar te beginnen. Al het geld gaat naar een goed doel. Schrijf jij je op de dag van de Nieuwjaarsduik in, dan kost het € 10,00.

Start Nieuwjaarsduik over:

nog eventjes geduld
Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds

Voorwaarden

Elke ingeschreven deelnemer verklaart aan de Nieuwjaarsduik mee te doen op eigen risico. Het bedrijf Outdoor Challenge Park is niet verantwoordelijk voor eventuele schade en/of diefstal van eigendommen, letsel en/of blessures ten gevolge van de Nieuwjaarsduik. De deelnemer gaat akkoord met eventueel gebruik van portretrecht in druk, op foto, film, video e.d. voor promotionele doeleinden.

Kinderen tot 14 jaar dienen tezamen met een oudere begeleider te duiken.

Het is af te raden om mee te doen aan de Nieuwjaarsduik bij zwangerschap, hartklachten of andere aandoeningen die mogelijk kunnen leiden tot (blijvende) schade aan het lichaam. Bij twijfel raden wij u aan vooraf een arts te consulteren.

Tips:
Ga met schoeisel het water in.
Neem droge kleren mee voor na de duik.
Doe niet mee aan de duik wanneer je niet in goede gezondheid verkeert!

Schrijf je nu in!

vul het formulier in
Ontdek de natuur

Ga samen op Avontuur

Komt u met een groep, vrienden of familie van minimaal 10 personen ? Bekijk dan snel al onze mogelijkheden!
Bekijk onze activiteiten