Discover your Nature

‘IT’S ABOUT OUR RELATIONSHIP TO NATURE AND TO EACH OTHER.’

Discover your nature is het motto van het Outdoor Challenge Park (OCP). OCP organiseert activiteitenprogramma’s gericht op het ontdekken van de ons omringende natuur en de eigen natuur, het menselijk karakter. Deze programma’s spelen een belangrijke rol bij teambuilding, maar ook bij bedrijfsuitjes. Juist de intense beleving van uitdagende activiteiten verheldert het eigen functioneren en het effect daarvan op de (leef)omgeving. Zo beklijft het geleerde goed en draagt het bij aan de kwaliteit en efficiency van organisaties. 

Outdoor Challenge Park heeft als belangrijkste doel mensen een onvergetelijke dag te laten beleven. Alles onder een bekend motto “Challenge by Choise”: je stelt je eigen grenzen vast. De instructeurs en de activiteiten bieden de klanten de gelegenheid om zijn/haar grenzen te ontdekken en misschien wel te verleggen. Vanzelfsprekend onder optimale veiligheidsomstandigheden.  

Klimmen, oriëntatietochten, high rope courses, vlotbouwen, tokkelen, kajakpolo. Beleef het op de mooiste plek van Nederland, recreatieterrein het Hulsbeek. Outdoor Challenge Park ligt hier middenin, een 230 hectare groot natuurpark bij Oldenzaal. Om een vergelijking te maken: dat zijn ongeveer 345 voetbalvelden bij elkaar. Hier vind je bos, grote natuurlijke vijvers en stranden. Meer heb je niet nodig voor een geweldige dag. Midden in het bos, aan de rand van een grootse vijver, bouwde OCP haar nederzetting. Kleine groepen, grote bedrijven, voor iedereen is het een bijzondere plek. Het klimpark vind je in het bos rondom. Er zijn avontuurlijke houten klimobjecten, een tokkelbaan en een high- en low-rope course. Maar klimmen is niet het enige. Hiernaast zijn oriëntatietochten met iPad, gps of kaart en kompas mogelijk maar ook survivallen of een pannenkoeken tour met de kinderen. Ideaal om gewoon plezier met elkaar te hebben, perfect voor een ander-dan-anders bedrijfsuitje, relatie-event, teambuildingsdag, groepsuitje, kinderfeestje, scholen, feesten en partijen. OCP belooft haar klanten een onvergetelijke dag voor iedereen. 

OCP is een uniek concept op het gebied van buitensport door de relatie met natuur en duurzame energie. Het gebruik van natuurlijke en menselijke energie staat centraal bij bovengenoemde activiteiten en het ontwerp van de accommodaties is gebaseerd op de principes van duurzame bouw.  OCP is een milieu voorbeeldbedrijf voor de provincie Overijssel en voldoet aan de voorwaarden die aan buitensport organisaties gesteld worden, The Green Key. OCP beschouwt The Green Key als een van haar kernkwaliteiten om het milieu op en rond Outdoor Challenge Park te beschermen en te behouden. 

De basis van OCP: natuur, samen, bewegen!

Welcome
To our secret
Outdoor Challenge Park
Party
on the beach!
Voor zowel zakelijk als particulier
Join The
Adventure!
Bezoek het Outdoor Challenge Park
Nature
Is Amazing!
Beleef en ontdek het Hulsbeek vanaf het water
Join the
Nature!
Vergaderen in een natuurlijke omgeving

Voorop in veiligheid

het delen van onze deskundigheid

Het Outdoor Challenge Park vindt veiligheid van personeel en klant erg belangrijk. En is een voorbeeld binnen de branche. Met als gevolg dat er met regelmaat een beroep wordt gedaan op de beschikbare deskundigheid van de medewerkers. Zowel op het gebied van wet en regelgeving, opleiden, het gebruik van materialen en klimstructuren is er ruime ervaring opgebouwd. Ervaring die intern gebruikt wordt maar die we ook graag delen met andere organisatie die aangewezen zijn op het gebruik van valbeveiliging-materialen.

Referenties:
 • Avonturen klimbos Avatarz
 • Outdoor Reusel
 • Ben en Jerry’s ijsfabriek
 • Europastry bakery fabriek
 • Brandweer Twente
 • Mennens Hijs en heftechnieken
 • Host Vergistingsinstallaties
 • Staalbouw Twente
 • Gemeente Oldenzaal
 • Vliegveld Twenthe  evenementen
 • Uitjes club
 • ROC van Twente
 • Fitste van Deventer
 • Simia
Bezoek Outdoor Challenge Park

Let's go on anAventure!

Kom je met een groep, vrienden of familie van minimaal 10 personen ? Ontdek dan snel al onze mogelijkheden!
Go on an adventure with us!