Outdoor Challenge Pretpark

Recreatieterrein het Hulsbeek

We krijgen wel eens aanvragen van klanten die ons verstelt doen staan. Zo hebben we een aantal keren al de vraag gekregen: “Wat kost een entreekaartje voor het park?” Eigenlijk geen gekke vraag als je erover na gaat denken we heten ten slotte Outdoor Challenge Park. Deze vraag heeft ons dan ook aan het denken gezet, stel je voor…

Op een dag opende het park haar poort en kocht je een kaartje aan de kassa. Na het kaartje gekocht te hebben kom je in pretpark terecht. Een park waar buiten, bewegen en samen bij elkaar komt. Een park waar jong en oud zich uit kan leven en de natuur kan beleven. Dit klinkt als een sprookje toch?

Nou nee! Op 28 maart 2021 gaat dit echt gebeuren. De allereerste Outdoor Challenge Pretpark. Tijdens deze dag laten we zien wat er het gehele jaar door te beleven valt op het park.  De gehele dag zijn er activiteiten voor jong en oud. Het enige wat jij hoeft te doen is een ticket kopen aan de kassa of online. Met dit ticket heb je toegang tot het park van 10.00 tot 18.00 uur en mag je de gehele dag deelnemen aan activiteiten.

Tickets zijn al te koop voor 12,50 per persoon. Kinderen tot 7jaar zijn gratis!

Het pretpark open over:

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds

Bestel je tickets online!

Ontdek de natuur

Ga samen op Avontuur

Komt u met een groep, vrienden of familie van minimaal 10 personen ? Bekijk dan snel al onze mogelijkheden!
Bekijk onze activiteiten