Buiten ‘weer’ Beleven

Bij Outdoor Challenge Park

Water, oriëntatie, hoogte, sportief of actief… Beleef het op de mooiste plek van Nederland. Outdoor Challenge Park ligt midden in het Hulsbeek, een 230 ha groot recreatiegebied. Om een vergelijking te maken: dat zijn zo’n 345 voetbalvelden bij elkaar. Hier vind je bos, grote natuurlijke vijvers en stranden. Meer heb je niet nodig voor een geweldige dag.

Een unieke nederzetting

Midden in het bos, aan de rand van een grootse vijver, bouwden wij onze nederzetting. Kleine groepen, grote bedrijven, voor iedereen is het een bijzondere plek. Onze verzamelplaats gaat op in het landschap. Het is een karakteristiek houten, met sedum bedekt pand dat duurzaam gebouwd is. We hebben er verschillende ruimtes. Natuurlijk is er een bar.

Een eindje verderop staat een originele Laplandse tipi. Er passen zeker 30 mensen in, maar ook met 5 mensen is het goed toeven. Als het wat kouder is, zit je er gezellig rondom een grote hout gestookte open haard.

Aan de oever van de vijver ligt een houten vlot klaar. Peddel naar het midden van het water voor een bijzonder ontspannen etentje of een vergadering die de tongen losmaakt.

In de hot tub bij de vijver neem je afstand van het drukke, snelle leven van alledag. Geniet van de warmte, de stilte, de natuur en – als het even meezit – een prachtige sterrenhemel. Een moment van rust in een ongewone setting. Er is plek voor ongeveer 8 mensen.

Ons klimpark vind je in het bos rondom. Er zijn avontuurlijke houten klimobjecten, een tokkelbaan en een high- en low-rope course. Maar klimmen is niet het enige. Wat dacht je van oriëntatietochten met iPad, GPS of kaart en kompas, survival of knapzakroute met de kinderen. Ideaal om gewoon plezier met elkaar te hebben, perfect voor een anders-dan-anders bedrijfsuitje, motivatie- of relatie-event, verjaardagsfeest of vriendenuitstapje. Wij beloven een onvergetelijke dag voor iedereen.

De basis: natuur, samen, bewegen. En het weer? Zomer en winter, zon en regen, alles heeft zijn charme. Je kunt bij ons altijd – en voor elk budget – terecht voor een prachtig avontuur.

Ons Team

maak kennis met ons team

Outdoor Challenge Park is de thuisbasis van een enthousiast team van gediplomeerde instructeurs die als belangrijkst doel hebben u en onvergetelijke dag te laten beleven. Alles onder het motto Challenge by Choice: u stelt uw eigen grenzen vast. Onze instructeurs en de activiteiten bieden u de gelegenheid uw grenzen te ontdekken en misschien wel te verleggen. Vanzelfsprekend onder optimale veiligheidsomstandigheden.

De survivalgroep van het Outdoor Challenge Park beschikt over zowel jeugd als volwassen trainers. De survivalgroep heeft dan ook diverse train(s)ers in huis die elk met hun elk de verschillende groepen begeleiden. het zijn allemaal goedgetrainde mensen die zelf al jaren de sport beoefenen.

Binnen het Outdoor Challenge Park zul je altijd ontvangen worden door een gastheer/vrouw. Dit zijn dan ook onze cateringmedewerkers. Zij zullen gasten altijd gastvrij ontvangen, behulpzaam en enthousiast te woord staan.

Team OCP zoekt enthousaiste medewerkers die op freelance basis groepen en personen buiten ” weer” wil laten beleven. Dit kan in de rol van instructeur, trainer en/ of cateringmedewerker. Lijkt het je leuk om bij Team OCP te werken? Mail dan je CV en motivatiebrief naar info@outdoorchallengepark.nl

Discover your nature

‘It’s about our RELATIONSHIP to NATURE and to EACH OTHER.’

In al onze activiteiten draait het om samenwerking: met elkaar én met de natuur. We voldoen uiteraard aan de geldende milieuwetgeving, maar gaan graag een stap verder. We beschouwen het als één van onze kerntaken om de natuur op en rond Outdoor Challenge Park te beschermen en te behouden.

Veiligheid

Duurzaamheid

Survival groep

Bezoek Outdoor Challenge PARK

Ga Samen opAvontuur

Komt u met een groep, vrienden of familie van minimaal 10 personen ? Bekijk dan snel al onze mogelijkheden!
Bekijk onze activiteiten