SUP-board testen

Ben jij van plan om een eigen SUP-board aan te schaffen van de Decathlon? Test deze dan eerst bij het Outdoor Challenge Park! In samenwerking met Decathlon Enschede hebben wij een toffe experience voor jou bedacht. Test de plank die jij wilt kopen eerst gratis uit bij het Outdoor Challenge Park.

Op vertoon van je klantenkaart-nummer kun je geheel gratis een uurtje komen suppen op recreatieterrein het Hulsbeek. Het enige wat jij hoeft te doen is een reservering te plaatsen en je klantenkaart-nummer mee te nemen! Daarna start de experience na een korte uitleg door een instructeur van het Outdoor Challenge Park.

Suppen staat voor Stand-Up-Paddle. Op een supboard (soort surfboard) sta je rechtop en met een lange peddel beweeg je jezelf voort op het water. Suppen is toegankelijk voor iedereen en je leert het snel in de baai van het Outdoor Challenge Park! Door het ondiepe water en de rustige omgeving is dit de ideale plek om het te leren.

Je kunt in de baai blijven suppen, maar er zijn ook verschillende uitgangen waarbij je naar andere delen van het Hulsbeek kunt varen. Vanaf het board zul je een heel andere beleving krijgen over het Hulsbeek. Niet alleen de bekende bruggen en stranden kom je tegen maar ook de grote variatie aan natuur. Het zal net voelen alsof je in de Ardennen aan het varen bent, een echt vakantie gevoel dus!

Globale tijdsplanning

13:4514:00Ontvangst op het park met instructie over het uitje
14:0015:00Testen van het SUP-board van de Decathlon op recreatieterrein het Hulsbeek in Oldenzaal
15:0015:15Afsluiting van de activiteit en mogelijkheid tot opfrissen

Boek nu online!

Specificaties

Details

1 Persoon
1 SUP
Gratis testen op vertoon van je klantenkaart!