Familie pannenkoekentour

vanaf €25per tas

Ontdek en zoek de ingrediënten voor je eigen pannenkoek. Een heuse ontdekkingsreis over het Hulsbeek op zoek naar de ingrediënten om je eigen pannenkoek samen te stellen. Een smakelijk familiefestijn voor jong en oud.

Na instructie van een deskundige medewerker zul je met gebruik van GPS en kompas een speurtocht gaan doen waarbij je alle prachtige plekjes op het Hulsbeek te zien krijgt. Onderweg verzamel je verschillende ingrediënten, zoals verse eieren en melk bij de boer en pas gemalen meel bij de molensteen, die nodig zijn voor het pannenkoeken bakken.

Aan het eind van de tocht arriveer je bij het strand waar een gedekte tafel staat te wachten. Als afsluiting van de dag ga je zelf pannenkoeken bakken op open vuur. Natuurlijk zul je wel eerst zelf vuur moeten maken om vervolgens heerlijk te smullen van je eigen creaties.

Let op!!! De pannenkoeken zijn apart bij de tocht in te boeken, hierdoor maakt het niet uit met hoeveel personen je komt om deze tocht te beleven. Per tas adviezeren bij 5 personen. De meerprijs voor de pannenkoeken bedragen 5 euro per persoon (circa 3 pannenkoeken p.p.)

Globale tijdsplanning

15:0015:15Ontvangst op het park met instructie over het uitje
15:1517:15Activiteit: Familie pannenkoekentour
17:1518:15Overheerlijke pannenkoeken bakken op een zelf gemaakt open vuurtje

Upgrade je arrangement met: 

* Pannenkoeken bakken op open vuur
* Patatjes met een snack
* Lunch | BBQ | Buffet
mogelijk vanaf 6 personen

Boek nu online!

Specificaties

Details

Instructie van een instructeur vooraf
Mooie wandeling over het Hulsbeek
Gps, Kompas & puzzel opdrachten