Kickbike en voetgolf

28,50per persoon

Een actieve dag die in het teken staat van je voeten. Ideaal voor vrienden, familie en zelfs verenigingen.  We starten het uitje met een  begeleide tocht op de kickbike. Een kickbike is een step met grote, brede wielen waarmee je ook op ruige terreinen vooruit kunt. En dat komt goed uit want rondom het 230 hectare grote Hulsbeek lopen diverse onverharde paden. Met een terrein dat zo groot is zijn er genoeg verschillende paden en routes die je kunt volgen. 

Een instructeur neemt je mee langs de mooiste plekjes van het Hulsbeek. Met een afwisseling in paden en natuur waar je ondertussen doorheen stept is het ware ontdekkingstocht. Het Hulsbeek is namelijk veel meer dan de zwemvijvers met bruggen die iedereen wel kent. Ontdek per kickbike wat er allemaal valt te beleven op het Hulsbeek

Op het Hulsbeek is ook de voetgolfbaan te vinden. Hier is het natuurlijk tijd voor een potje voetgolf. Een vermakelijke combi tussen voetbal en golf. Dat kan nu op één van de mooiste plekken van Nederland. De green bestaat uit een aantal holes die we hebben uitgezet over het prachtige terrein van het Hulsbeek. Sportief bezig zijn in een lekker rustig tempo.

Globale tijdsplanning

12:3012:45Ontvangst op het park met instructie over het uitje
12:4513:30Activiteit: Kickbike tocht onder begeleiding
13:3014:30Activiteit: Voetgolf 10 holes
14:3014:45Activiteit: Kickbike tocht onder begeleiding
14:4515:00Afsluiting van de activiteit en mogelijkheid tot een drankje op ons terras

Boek nu online!

Specificaties

Details

Alleen in combinatie met een andere activiteit