Meerdaagse 3 tot 5 dagen

130per persoon

Wij garanderen je: kiest je school voor een uitdagende meerdaagse bij Outdoor Challenge Park, dan wordt je klas een echte groep. Samen grenzen verleggen en plezier beleven verbindt, dat merken we elke keer weer opnieuw! 

Bij een meerdaagse draait het natuurlijk niet alleen om de leuke, spannende activiteiten maar ook om het kamperen, kampvuur en misschien zelfs bivakkeren in eigen gebouwde tent.

Doordat het Outdoor Challenge Park is gelegen in recreatieterrein het Hulsbeek beschikken wij over een mooie, natuurlijke omgeving met vele mogelijkheden. Het is mogelijk de organisatie van jullie meerdaagse geheel aan ons over te laten, inclusief alle programma-activiteiten en de catering, maar jullie kunnen ook grotendeels zelfvoorzienend het kamp inrichten.

De doelstellingen van een meerdaags schoolkamp en de ideale programma-opbouw zijn voor iedere school anders. Is het kamp de afsluiting van een schooljaar, of zelfs van een gehele basisschoolperiode of opleiding? Of is juist kennismaking het doel, en het schoolkamp de start van een nieuwe fase voor de leerlingen? Allemaal vragen die belangrijk zijn voor het samenstellen van het programma. Door de diversiteit in activiteit en natuur kunnen wij een passend programma op maat samenstellen. Hiervoor werken wij met vijf basisthema’s:

  1. kennismaking
  2. navigeren
  3. survival en creatief
  4. actief en sportief
  5. bushcraft

Specificaties

Details

Vanaf 3 dagen
Onder begeleiding van een instructeur
Programma geheel op maat gemaakt
Ruim aanbod aan activiteiten
Vanaf 45 personen