Strandspektakel

61,50per persoon

Een onvergetelijke strandervaring in het oosten van het land. Het strandspktakel bestaat uit verschillende activiteiten georganiseerd door Outdoor Challenge Park & Hulsbeek Events.

We strarten met een kanotocht naar een van de stranden van het Hulsbeek. Vanaf de kano zul je een heel andere beleving krijgen over het Hulsbeek. Niet alleen de bekende bruggen en stranden kom je tegen maar ook de grote variatie aan natuur. Het zal net voelen alsof je in de Ardennen aan het varen bent, een echt vakantie gevoel dus.

Aangekomen op het strand gaan we te werk als kunstenaars, met enkel water en zand maak je een prachtig kunstwerk.  Het kunstwerk wordt altijd gevormd vanuit een groot blok zand, dit blok zand zullen jullie zelf moeten weten te creëren. Als het blok zand af is gaan jullie aan de slag om het kunstwerk vorm te geven. Het is dus de bedoeling dat er steeds meer zand wordt weggehaald en er zo weinig mogelijk zand aan wordt toegevoegd. 

Nadat we met het zand uitgespeeld zijn is het tijd om ons per kano naar een ander strand te verplaatsen. Hier staat een heuse verrassing op ons te wachten, namelijk een cocktail workshop! Je leert je eigen cocktails maken en natuurlijk mag je ze ook opdrinken. Zie jij het al voor je? Genieten van de ondergaande zon, blote voeten in het zand en een heerlijke cocktail in de hand…

Globale tijdsplanning

12:3012:45Ontvangst op het park met instructie over het uitje
12:4513:15Activiteit: kanovaren over het Hulsbeek
13:1514:45Activiteit: Wie is de zandkunstenaar?
14:4515:15Activiteit: kanovaren over het Hulsbeek
15:1517:15Activiteit: Workschop cocktails maken
17:1517:15Voor de winnaar(s) is er een klein toepasselijk presentje

Boek nu online!

Specificaties

Details

Onder begeleiding van een instructeur
Inclusief ontvangst en afsluiting
Kanovaren op het Hulsbeek
Zandsculpturen maken
Workschop cocktails maken
Instaptarief 615 euro