Survival mannendag

54,50per persoon

Een echte survival mannendag ervaren op het Hulsbeek? Dat kan! Deze dag staat in het teken van samenwerking, strijd, communicatie, snelheid, kracht, balans en slim denken. 

We starten de dag met Expeditie Robinson. Hierin wordt je uitgedaagd om middels  verschillende proeven een echte Robinson te worden. Afhankelijk van de groepsgrootte zullen de kampen Noord, Zuid, Oost & West gemaakt worden. Deze kampen moeten uiteindelijk 5 verschillende proeven voltooien om het spel te winnen. 

Als afsluiting van de mannendag gaan we de battle arena en “Play like a Warrior”. Je krijgt een beschermend masker, een replica om mee te schieten en natuurlijk een goede hoeveelheid BB’s (300). De ammo zit in mags (magazijnen) van 150 bb’s per stuk. Mocht je aan 300 bb’s niet genoeg hebben dan kun je tijdens het spel extra mags bijkopen. Deze kun je in je ‘battle vest’ stoppen zodat je makkelijk tijdens het spel van magazijn kunt wisselen. De battle vesten zijn inclusief, hier hoef je dus niet extra voor te betalen. Gedurende de twee uur speel je met je squad verschillende gamemodes en scenario’s. 

Vul niet alleen het arrangement aan maar ook de magen! Een mannendag is natuurlijk niet compleet zonder dat de magen goed gevuld zijn. Dit arrangement is dan ook uit te breiden met een echte mannen barbeque waarbij het draait om vlees, vlees en nog eens vlees.  Voor de dorst hebben we natuurlijk een biertje of frisje, waar wacht je nog op?

Globale tijdsplanning

13:0013:15Ontvangst op het park met instructie over het uitje
13:1515:45Activiteit Expeditie Hulsbeek
15:4516:00Verplaatsing naar het paintball/airsoft veld
16:0018:00Activiteit: Airsoft
18:0018:15Verplaatsing naar het Outdoor Challenge Park
18:1520:15Afsluiting met een heerlijke barbeque
18:1520:15Genieten aan het water met een drankje

Specificaties

Details

Inclusief eten 84,50
Vanaf 18 jaar
Wordt een echte survivallaar
Airsoft op een unieke locatie in Twente
Eigen groep = eigen veld
Expeditie Robinson