Ter land, ter water en in de lucht

62per persoon

Ter land, ter water en in de lucht en programma met uitdagingen op ieder niveau. Bij ontvangst staat de koffie en thee klaar en is het heerlijk ontspannen op het land. Na het ontspannende land gedeelte is het tijd om de lucht in te gaan. Via een 12 meter hoge klimwand kom je aan op een plateau vanaf waar je zult tokkelen naar een ander eiland. 

Na alle (in)spanningen van het lucht gedeelte zal er af worden gesloten met een rustgevende activiteit. ontdek zelfstandig het hulsbeek per SUP. Je kunt in de baai blijven varen, maar er zijn ook verschillende uitgangen waarbij je naar andere delen van het Hulsbeek kunt varen. Vanaf het board of kano zul je een heel andere beleving krijgen over het Hulsbeek. Niet alleen de bekende bruggen en stranden kom je tegen maar ook de grote variatie aan natuur. Het zal net voelen alsof je in de Ardennen aan het varen bent, een echt vakantie gevoel dus!

We laten je natuurlijk niet met een lege maag naar huis vertrekken. De bbq zal klaar staan waarbij jullie zelfstandig het vlees kunnen bakken en smullen maar. Dit alles onder het genot van een welverdient drankje natuurlijk.

Globale tijdsplanning

13:3014:00Ontvangst met koffie/thee op het Outdoor Challenge Park
14:0016:00Activiteit: Klimmen, abseilen en tokkelen
16:0017:00Activiteit: kanovaren over het Hulsbeek
16:0017:00Activiteit: Kajakken over het Hulsbeek
17:0017:15Afsluiting van de activiteit en mogelijkheid tot een drankje op ons terras
17:1519:15Rustig genieten van twee drankjes naar keuze
17:1519:15Afsluiting met een heerlijke barbeque

Boek nu online!

Specificaties

Details

Ontvangst met koffie/thee
Onder begeleiding van een instructeur
Klimmen/Abseil/Tokkel
Kanovaren of Suppen
Afsluiting met heerlijke barbeque
Inclusief 2 drankjes p.p.
Instaptarief 930 euro