Wie is te vertrouwen?

62per persoon

Een uitje waar jij en je vrienden nog lang over zullen napraten, want bij ons beleef je een dagje uit met je vrienden of familie om nooit te vergeten!

Op het uitdagende klimparcours van AvaTarZ  beleven jullie spannende momenten op grote hoogte. Moedig elkaar aan om de grenzen op te zoeken en haal er als vriendengroep alles uit. Komen jullie tot het spectaculaire einde: de zipline?

Na al het vertrouwen wat is opgedaan in het klimbos is het kijken hoe oprecht dit eigenlijk was want niets is wat het lijkt. Dit vertrouwen gaan we testen door Wie is de Mol te spelen.  Een spannend actief groepsspel in de bosrijke omgeving van het Hulsbeek. Tijdens een avontuurlijke tocht moeten diverse opdrachten met uw team tot een goed einde gebracht worden. Bij het voltooien van de opdrachten is er geld te winnen voor in de gezamenlijke pot of kunnen er jokers worden verdiend. Natuurlijk zal de ‘Mol’ proberen om opdrachten te saboteren, zodat er minder geld in de pot terecht komt. Niemand is meer te vertrouwen! 

Komen jullie dit uitdagende programma bij ons beleven?

Globale tijdsplanning

12:0012:30Ontvangst bij Avatarz met instructie over het uitje
12:3015:00Activiteit: Klimbos Avatarz
15:0015:15Verplaatsing naar het Outdoor Challenge Park
15:1515:30Ontvangst op het park met instructie over het uitje
15:3018:00Activiteit: Well is'n vroot?
18:0018:15Afsluiting van de activiteit en mogelijkheid tot een drankje op ons terras
18:0018:15Voor de winnaar(s) is er een klein toepasselijk presentje

Specificaties

Details

Klimbos
Zipline
Wie is de Mol
Vertrouwen, samen, plezier