Samen grenzen verleggen en
plezier beleven verbindt

door Outdoor Challenge Park

Wij garanderen je: kiest je school voor een uitdagende dag of event bij Outdoor Challenge Park, dan wordt je klas een echte groep. Samen grenzen verleggen en plezier beleven verbindt, dat merken we elke keer weer.

Schooluitjes

Introductiedagen

Jaarafsluitingen

Bij Outdoor Challenge Park kun je alle kanten op. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Wat dacht je van een oriëntatietocht bijvoorbeeld, of van klimmen op 4 of 10 meter hoogte? Allebei kan natuurlijk ook. Onze activiteiten zijn spannend, sportief en leerzaam tegelijk. En het belangrijkste is dat ze ontzettend leuk zijn. Uitdagende opdrachten, waarbij verschillende vaardigheden gevraagd worden en samenwerking noodzakelijk is. Plezier staat voorop en iedereen kan het beste van zichzelf laten zien.

Afhankelijk van het doel van de dag stellen we het programma samen. Gaat het vooral om een gezellige dag met zijn allen? Dan worden jullie begeleid door de outdoor-instructeurs.
Willen jullie wat verder gaan en bijvoorbeeld laten zien wat groepsgedrag nou precies inhoudt? Binnen ons park werken een aantal zeer ervaren coaches. Met hun bedrijf VITEQ geven ze onder andere teambuildingtrainingen. ‘Waar we op school 3 maanden mee bezig zouden zijn, dat leren ze bij jullie in 1 dag.

Ook voor het basisonderwijs

voor alle groepen bieden wij mogelijkheden

Ook basisschoolleerlingen halen hun hart op tijdens een dagje Outdoor Challenge Park. Wat is er nou fijner dan lekker samen buiten spelen. Voor alle leeftijden is er wel wat avontuurlijks te doen. Wat dacht je van kidssurvival, kickbiken op een te gekke step, een spannende oriëntatietocht, of van kanoën of klimmen en abseilen. Wij zorgen ervoor dat iedereen meedoet en een ontzettend leuke dag heeft.

Meer informatie over onze arrangementen voor scholieren en studenten?
Bel met 0541 – 53 36 68. Wij denken graag mee over een avontuurlijke dag voor iedereen.

Ontdek onze mogelijkheden

speciale arrangmenten voor scholen
21per persoon
Schoolarrangement avontuurlijk

2 activiteitenblokken van 1,5uur
Klasgrootte min 20 max 35 personen

26per persoon
Schoolarrangement Spannend

3 activiteitenblokken van 1,5uur
Klasgrootte min 20 max 35 personen

19,00per persoon
Schoolarrangement survivaldag

Uitermate geschikt voor basisscholen!
Maximaal 20 personen klas. mininaal 30 personen

27,50per persoon
Schoolarrangement Uitdagend

5 activiteitenblokken van 1uur
Klasgrootte min 15 max 25 personen

23,50per persoon
Schoolarrangement Verbindend

4 activiteitenblokken van 1uur
Klasgrootte min 15 max 25 personen