Specials en Events

De krenten uit de pap zijn het. Events waarbij we samen met de opdrachtgever alles uit de kast halen om deelnemers iets te laten beleven wat ze nooit meer zullen vergeten. Mooi, ontroerend, avontuurlijk, compleet op maat.

 

Beleef het Hulsbeek

Hulsbeekdag

5 april 2020
Op de Hulsbeekdag stallen we alles uit wat Het Hulsbeek in huis heeft! Op de zonneweides en stranden rondom de zwemvijver, zelfs op het water is van alles te doen. Kom deze dag eens rondkijken, en zie welke activiteiten je op het park kunt beleven.
Meer informatie
Veiligheid op een

Veiligheidsdag

Datum volgt...
Deze dag zal in het kader staan van; “Veiligheid, bewustwording en gedrag”
Meer informatie
Zwaar word het zeker

Outdoor Challenge Run

3 mei 2020
Jezelf uitdagen en je kracht en uithoudings- vermogen verbeteren, daar draait het om. Je werkt met je eigen lichaamsgewicht en strijdt tegen de natuurelementen. Voor iedereen die ervan houdt tot het uiterste te gaan!
Meer informatie

Special Heroes Run

14 mei 2020
De Special heroes Run is er voor leerlingen uit het speciaal onderwijs. Sporten is goed voor de gezondheid en lichamelijke ontwikkeling. Zeker voor kinderen met een chronische ziekte of beperking is het belangrijk om voldoende te sporten. Daarom organiseert Outdoor Challenge in samenwerking met Special Heroes een survival run.
Meer informatie
Een goede start van het nieuwe jaar

Nieuwjaarsduik

1 januari 2021
Er is natuurlijk geen beter manier om het nieuwe jaar te starten dan met de Nieuwjaarsduik! Met in 2019 bijna 200 mensen die samen het nieuwe jaar fris begonnen! Kop erwtensoep, rookworst en gluhwein na afloop.
Meer informatie