Events

Kom buiten weer beleven tijdens onze events!

Outdoor Challenge Park organiseert een aantal unieke events. Dit alles om buiten “weer” te beleven bij ons. De basis van onze events zijn altijd natuur, samen en buiten. Elk jaargetij heeft iets speicaals en moois en dit delen we graag met jullie via deze events. De events zijn heel verschillend van aard. Zo gaat het van een Nieuwjaarsduik tot een survivalrun (Outdoor Challenge Run). Meer informatie hierover vindt je op onze speciale webpagina genaamd events.

Een goede start van het nieuwe jaar

Nieuwjaarsduik

1 januari 2023
Er is natuurlijk geen betere manier om het nieuwe jaar te starten dan met de Nieuwjaarsduik! Met in 2020 bijna 200 mensen die samen het nieuwe jaar fris begonnen. Gaan we er op 1 januari 2023 weer helemaal voor. Kop erwtensoep, een nieuwjaarsborrel en glühwein na afloop.
Meer informatie
Voor families, gezinnen en vrienden

Outdoor Challenge Pretpark

6 maart 2022
Op een dag opende het park haar poort en kocht je een kaartje aan de kassa. Na het kaartje gekocht te hebben kom je in pretpark terecht. Een park waar buiten, bewegen en samen bij elkaar komt. Een park waar jong en oud zich uit kan leven en de natuur kan beleven. Op de eerste laatste zondag van de voorjaarsvakantie kan dit sprookje werkelijkheid worden.
Meer informatie
Zwaar word het zeker!

Outdoor Challenge Run

1 mei 2022
Jezelf uitdagen en je kracht en uithoudingsvermogen verbeteren, daar draait het om. Je werkt met je eigen lichaamsgewicht en strijdt tegen de natuurelementen. Voor iedereen die tot het uiterste wil gaan! Kom jij ook op de eerste zondag van Mei naar onze survivalrun?
Meer informatie
Een doorslaand succes voor hond en baasje

Suppen met hond

5, 12, 19, 26 juni 2022
Wat begon als een grap, bleek een doorslaand succes; SUPPEN MET HOND! In 2019 & 2020 bleken de dagen die we hiervoor beschikbaar hadden gesteld zo vol te zitten. Daarom komen we dit jaar met maar liefst 4 dagen waarop dit mogelijk is. Alle zondagen van Juni is het mogelijk om te komen Suppen met je hond.
Meer informatie
Een titantenstrijd op het water!

Kajakpolo Competitie

9 juli 2022
Kajakwaterpolo: een uitdagend spel dat ook voor niet sportievelingen goed te beleven is! Op de eerste zaterdag van de zomervakantie vindt de tweede editie van de kajakpolo competitie plaats. Jij komt toch ook?
Meer informatie
Een survivalrun maar dan anders

Estafetterun

6 november 2022
De eerste zondag van november organiseert het Outdoor Challenge Park de Estafetterace! Ga 90 minuten de strijd aan met het uitdagende parcours en leg zoveel mogelijk afstand af binnen 90 minuten. Hoe ver ga jij komen?
Meer informatie