Specials en Events

Iedere maand iets anders te beleven

Iedere maand organiseert het Outdoor Challenge Park een unieke special of event. Dit alles om buiten “weer” te beleven bij ons. De basis van onze specials en events zijn altijd natuur, samen en buiten. Elk jaargetij heeft iets speicaals en moois en dit delen we graag met jullie via deze specials en events.

De events en specials zijn heel verschillend van aard. Zo gaat het van een Nieuwjaarsduik tot en survivalrun (Outdoor Challenge Run).

 

Een goede start van het nieuwe jaar

GEANNULEERD: Nieuwjaarsduik

1 januari 2021
Er is natuurlijk geen beter manier om het nieuwe jaar te starten dan met de Nieuwjaarsduik! Met in 2019 bijna 200 mensen die samen het nieuwe jaar fris begonnen! Kop erwtensoep, rookworst en gluhwein na afloop.
Meer informatie
Stel jou team op de proef

GEANNULEERD: Twentse Wintergames

20 februari 2020
Ga de strijd met je team tijdens de Twentse Wintergames. De dag staat in het teken van de Olympische Wintersporten maar dat niet alleen… Een hilarische dag waar we fun-onderdelen aan toe hebben gevoegd. Je kunt wel stellen dat een team met veel verschillende kwaliteiten nodig zijn om de Twentse Wintergames te winnen!
Meer informatie
Voor families, gezinnen en vrienden

GEANNULEERD: Outdoor Challenge Pretpark

28 maart 2021
Op een dag opende het park haar poort en kocht je een kaartje aan de kassa. Na het kaartje gekocht te hebben kom je in pretpark terecht. Een park waar buiten, bewegen en samen bij elkaar komt. Een park waar jong en oud zich uit kan leven en de natuur kan beleven. Dit klinkt als een sprookje toch?
Meer informatie
Openstelling van het recreatiepark

GEANNULEERD: Hulsbeekdag

11 april 2021
Op de Hulsbeekdag stallen we alles uit wat Het Hulsbeek in huis heeft! Op de zonneweides en stranden rondom de zwemvijver, zelfs op het water is van alles te doen. Kom deze dag eens rondkijken, en zie welke activiteiten je op het Hulsbeek & Outdoor Challenge Park kunt beleven.
Meer informatie
Zwaar word het zeker!

GEANNULEERD: Outdoor Challenge Run

2 mei 2021
Jezelf uitdagen en je kracht en uithoudingsvermogen verbeteren, daar draait het om. Je werkt met je eigen lichaamsgewicht en strijdt tegen de natuurelementen. Voor iedereen die tot het uiterste wil gaan!
Meer informatie
Een doorslaand succes voor hond en baasje

Suppen met hond

6, 13, 20, 27 juni 2021
Wat begon als een grap, bleek een doorslaand succes; SUPPEN MET HOND! In 2019 & 2020 bleken de dagen die we hiervoor beschikbaar hadden gesteld zo vol te zitten. Daarom komen we dit jaar met maar liefst 4 dagen waarop dit mogelijk is.
Meer informatie
Een week vol outdoor avontuur!

Summer Camp

Week 28, 29 en 30
Doordat het Outdoor Challenge Park is gelegen in recreatieterrein het Hulsbeek beschikken wij over een mooie, natuurlijke omgeving met vele mogelijkheden. Tijdens het summer kamp leer je knopen leggen, klimmen, survivallen, boogschieten, kanovaren en nog heel veel meer. Na een lange dag buiten, zullen de magen ook gevoed moeten worden en is het tijd om te eten. Op het zelf gestookte vuurtje maak je samen met de instructeurs en andere kinderen de meest lekkere dingen klaar.
Meer informatie
Een titantenstrijd op het water!

Kajakpolo Competitie

21 augustus 2021
Kajakwaterpolo: een uitdagend spel dat ook voor niet sportievelingen goed te beleven is! Op 28 augustus 2021 wordt de tweede editie van de kajakpolo competitie georganiseert,
Meer informatie
Beleef het Hulsbeek met zonsondergang

Night Sup

Alle maandag en woensdagavonden in Augustus
In de maand augustus kun je op het Hulsbeek wel op een heel bijzondere manier suppen namelijk met de zonsondergang. Beleef het Hulsbeek vanaf het water op misschien wel het mooiste moment van de dag, wanneer de zon ondergaat!
Meer informatie
Een strijd der elementen in teamverband

Expeditie Twente

12 september 2021
Iedereen kent Expeditie Robinson en vele dromen er dan ook van om hier eens aan mee te doen. Op 12 september 2021 gaat de allereerst editie van Expeditie Twente van start. Met proeven die nagebouwd zijn uit de “echte” Expeditie Robinson komen we zo dicht mogelijk bij dit programma als mogelijk! En wees niet bang want een eilandraad zal er niet in voorkomen…
Meer informatie
Een survivalrun maar dan anders

Estafetterun

8 november 2020
Het is ons natuurlijk allemaal niet ontgaan, het coronavirus heeft Nederland in de ban en er zijn dan ook diverse maatregelen van kracht. Dit wil niet zeggen dat er helemaal niks georganiseerd kan worden op het gebied van sport. Daarom organiseert het Outdoor Challenge Park op 8 november 2020 de Estafetterace!
Meer informatie