Suppen met hond

een doorslaand succes voor hond en baasje

Het suppen met hond verliep vorig jaar zo goed dat er vraag kwam naar een clinic. Op deze wens spelen we natuurlijk graag in en daarom zal Maartje Harms dit jaar maar liefst 4 clinics verzorgen. Gedurede de clinic van een uur zal Maartje je handvatten geven zodat het mogelijk is om te suppen met je hond. We starten om 18.00uur met een kop koffie of thee. Om 18.30uur zal de clinic starten, dus zorg dat je dan zeker aanwezig bent! Na de clinic sluiten we gezamenlijk af op ons terras onder het genot van een drankje en kunnen ervaringen gedeelt worden met elkaar. Lijkt het je nu al leuk om deel te nemen? Schrijf je dan snel in middels het inschrijfformulier hiernaast!

Data waarop de clinics gehouden worden: 

4 juni 2021

11 juni 2021

18 juni 2021

25 juni 2021

Globale tijdsplanning

18:0018:30Ontvangst met koffie/thee op het Outdoor Challenge Park
18:3019:30Clinic: Suppen met hond op het Hulsbeek
19:3020:00Rustig genieten van een drankje

Wat is Suppen eigenlijk?

Suppen staat voor Stand-Up-Paddle. Op een supboard (soort surfboard) sta je rechtop en met een lange peddel beweeg je jezelf voort op het water. Suppen is toegankelijk voor iedereen en je leert het snel in de baai van het Outdoor Challenge Park! Door het ondiepe water en de rustige omgeving is dit de ideale plek om het te leren.

Nu zul je denken dat suppen al een hele uitdaging is. Daarom gaan wij nog net eventjes een stapje verder, wat dacht je van suppen met je hond! Een goede samenwerking tussen hond en baasje is verreist. Samen ga je op zoek naar de balans op het board en je zult zien dat iedereen eventjes tijd nodig heeft om te wennen. Geduld is dan ook een schone zaak en je zult merken dat het voor zowel jezelf als de hond ontspannen is.

Schrijf je nu in en wees verzekerd van een plekje!

De eerste mogelijkheid begint over:

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds

Schrijf je nu in voor vrij het suppen met hond!

Wat begon als een grap, bleek een doorslaand succes; SUPPEN MET HOND! In 2019 & 2020 bleken de dagen die we hiervoor beschikbaar hadden gesteld zo vol te zitten. Daarom komen we dit jaar met maar liefst 4 dagen waarop dit mogelijk is.

Data 2021: 

6 juni 2021

13 juni 2021

20 juni 2021

27 juni 2021

Ontdek de natuur

Ga samen op Avontuur

Komt u met een groep, vrienden of familie van minimaal 10 personen ? Bekijk dan snel al onze mogelijkheden!
Bekijk onze activiteiten