Stel jou team op de proef

Twentse Wintergames

Globale tijdsplanning

13:0013:30Ontvangst met koffie/thee op het Outdoor Challenge Park
13:3016:00Competitie: Twentse Wintergames
16:0020:00After party met drankje en hapje in winterse sferen

Ga de strijd met je team tijdens de Twentse Wintergames. De dag staat in het teken van de Olympische Wintersporten maar dat niet alleen… Een hilarische dag waar we fun-onderdelen aan toe hebben gevoegd. Je kunt wel stellen dat een team met veel verschillende kwaliteiten nodig zijn om de Twentse Wintergames te winnen! 

De Twentse Wintergames 2021 zullen plaats vinden op 20 februari 201. Om 13.00 zullen alle teams zich melden op het Outdoor Challenge Park. Onder het genot van een bakje koffie/thee kunnen jullie kennis maken met de andere teams.

Om 13.30 zal de strijd losbarten om koningenen van de spelen. De diverse activiteiten worden gespeeld met je eigen team. Met je eigen team strijd je tegen de andere teams waarbij je per onderdeel punten kunt verdienen. Deze activiteiten zijn een combinatie tussen sportieve activiteiten, slim spelen, behendigheid en keiharde competitie maar dat alles natuurlijk met een knipoog  en de benodigde fun factor. Rond de klok van 16.00 uur zullen we strijdbijl begraven en zullen we er achter komen wie de winnaar is van de eerste Twentse Wintergames!

Natuurlijk laten we jullie dan nog niet gaan want naderhand zal er een heuse winterse party georganiseerd worden door ons. De bar zal geopend zijn om een verkoelend drrrrrrankje te bestellen en de organisatie loopt rond met warme hapjes.

De kosten per team bedragen 112 euro. Een team bestaat uit minimaal 5 personen en maximaal 8 personen. 

De Twentse Wintergames

beginnen over:
Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds

Schrijf je nu in met je team!

Ontdek de natuur

Ga samen op Avontuur

Komt u met een groep, vrienden of familie van minimaal 10 personen ? Bekijk dan snel al onze mogelijkheden!
Bekijk onze activiteiten