26
apr

Outdoor Challenge Park zoekt vrijwilligers om te helpen bij de Survivalrun van Oldenzaal: De Outdoor Challenge Run op 5 mei 2019.

Er wordt gezorgd voor een uitgebreid springprogramma, waaronder een springkussen voor de kinderen. De entree is gratis, deelnemers betalen inschrijfgeld.

Categorieën:
– Korte Survivalrun (BSC) 8 km 32 Hindernissen
– Middel lange Survivalrun (RUC) 13 km 52 Hindernissen
– Korte Survivalrun recreanten 8 km 32 Hindernissen
– Middel lange Survivalrun 13 km 52 Hindernissen
– Team Survival run 13 km 52 Hindernissen
– Family run 8 km 32 Hindernissen

De hindernissen bestaan uit onder andere touwhindernissen, boogschieten, houthakken en sjouwen met boomstammen.
Voor de 8 kilometerrun geldt een minimumleeftijd van 8 jaar, ( 8 jaar geldt alleen voor de familierun, 15 jaar is voor de andere categorieën).
De survival wordt rond het Outdoor Challenge Park gehouden, maar eigenlijk gaan de deelnemers over het hele Hulsbeek, inclusief de skateboardbaan, de bruggen en stranden. Voor het publiek is er ook genoeg te zien.

Wat moet je doen: Je bent jury bij 1 van de 52 hindernissen die de deelnemers moeten doen. Hoe dit precies in zijn werking gaat krijg je op de dag zelf allemaal uitgelegd. Na de wedstrijd is er de mogelijkheid om een lekker hapje en drankje op te halen op kosten van de organisatie. Voor Lunch word er ook gezorgd. Al met al een hele mooie dag.

De run vind plaats op zondag 5 mei 2019 van 09.00 uur tot 17.00 uur. (van 09.00 uur tot 14.00 uur word er gestart in verschillende categorieën). De laatste deelnemer wordt rond 17.00 uur aan de finish verwacht.